Et presento 6 tallers molt pràctics per afrontar les inconveniències I adversitats que afrontes cada dia cuidant el teu familiar.

Són tallers d’un format curt, una sessió de 2h i mitja, perquè puguis escollir el que més et convingui i no et sentís en l’obligació de fer-ne cap altre sinó es que ho vols.

Son tallers dissenyats amb molt respecte I empatia davant les demandes o propostes que han realitzat persones com tu en els tallers tastet que es van dur a terme entre gener i març.

Escull el que més et convingui i contacta.

Com reduir la ràbia que se’t genera cuidant del teu familiar

Què farem?

En aquest taller farem un recorregut per la ràbia, com es genera, com et bloqueja o distorsiona el teu dia a dia i com et relaciones amb ella.

Realitzada la part explicativa t’oferiré un exercici pràctic per disminuir o gestionar la ràbia d’una forma més saludable i així puguis experimentar en primera persona els recursos personals que pots posar en marxa davant d’aquesta emoció que fa que et sentis enfadada amb el món.

Com ho farem?

Durant el taller faré servir tècniques perquè t’adonis de com la ràbia incideix en tu, sempre amb respecte, empatia, positivisme i assertivitat.

Què aprendràs i que t’emportaràs?

Quan acabis el taller hauràs après a relacionar-te amb la ràbia  i com reduir els seus efectes devastadors. Aprendràs a modular-la i a disminuir la teva reactivitat.

A més a més t’enduràs el reconeixement positiu i valoració del grup, millorant així la teva Autoestima i Confiança Personal

Durada: 2.5h

Preu: 25€ a pagar el dia del taller

T’interessa?

 

Com reduir el sentiment de culpa quan cuides a un familiar

La culpa és com un dit amenaçador que et travessa i t’immobilitza davant de situacions quotidianes. La culpa pot venir del teu interior o de la persona que cuides doncs et fa responsable dels seus sentiments desagradables.

Què farem?

En aquest taller t’ajudaré a identificar el tipus de culpa que et paralitza.

Realitzada la part explicativa t’oferiré un exercici pràctic perquè puguis adonar-te de la funció de la teva culpa i com fer-ne un ús saludable. També practicaràs amb els teus recursos personals davant dels judicis propis i els de l’entorn en el teu dia a dia.

Com ho farem?

Durant el taller faré servir tècniques i  recursos perquè t’adonis de com la culpa incideix en tu,  tractarem els jocs psicològics i farem un exercici per rebaixar o desprendre’t de la culpa, sempre amb respecte, positivisme, empatia i assertivitat.

Què aprendràs i que t’emportaràs?

Quan acabis el taller hauràs après com disminuir el sentiment de culpa i observaràs l’efecte positiu en el teu dia a dia.

A més a més t’enduràs un exercici per practicar sempre que ho vulguis. També el reconeixement positiu i la valoració del grup, millorant així la teva autoestima i la confiança personal

Durada: 2.5h

Preu: 25€ a pagar el dia del taller

T’interessa?

Com posar límits davant l’exigència del familiar que cuides

Tens dificultats per posar límits? La paraula NO, no entra en el teu vocabulari?

Què farem?

En aquest taller t’ajudaré a identificar els mecanismes que et bloquegen davant les exigències dels altres i com canviar la teva conducta davant l’exigència de l’altre.

Com ho farem?

Realitzada la part explicativa t’oferiré la pràctica de diferents exercicis perquè puguis adonar-te on s’origina aquest bloqueig i altres per treballar els recursos propis per posar límits d’una manera molt assertiva.

Què aprendràs i que t’emportaràs?

Quan acabis el taller hauràs après a posicionar-te de forma assertiva davant les exigències de la persona que cuides i a reduir la sobrecàrrega que et suposa l’entrega total.

A més a més t’enduràs un exercici per practicar sempre que ho vulguis. També el reconeixement positiu i la valoració del grup, millorant així la teva autoestima i la confiança personal

Durada: 2.5h

Preu: 25€/persona a pagar el dia del taller

T’interessa?

Com rebaixar la sobresaturació que pateixes cuidant el teu familiar amb Risoteràpia

La situació de cura d’un familiar en situació de dependència et genera profundes reaccions afectives i emocionals com la tensió, la ira, la tristesa i la culpabilitat entre altres. Totes aquestes emocions acostumen a incidir en trastorns psicològics com l’estrès, l’ansietat o la depressió.

Què farem?

Mitjançant la teràpia del riure o risoteràpia incidiràs en les pròpies  emocions disminuint l’efecte negatiu que es genera en el teu dia a dia.

Com ho farem?

En la part més explicativa t’adonaràs de l’efecte del riure en el sistema nerviós i durant la pràctica experimentaràs per tu mateixa i al moment els efectes beneficiosos del riure.

Durant el taller faré servir tècniques i intervencions per facilitar un estat/sentiment controlat de desinhibició per aconseguir i provocar el riure.

La risoteràpia no és una sessió d’acudits, ni un monòleg, ni un conjunt d’activitats sense solta ni volta sinó que com qualsevol intervenció seguirà una seqüència per assolir els objectius del taller sempre amb respecte, positivisme, empatia i assertivitat.

Què aprendràs i que t’emportaràs?

Aprendràs que el sentit de l’humor i l’expressió d’alegria no estan renyits amb les teves tasques de cuidadora. Riure i el més important, donar-te el permís de riure et conduirà a estats emocionals més positius. D’altra banda reduiràs la sensació d’estrès, ansietat o tristesa.

Durada: 2.5h

Preu: 25€/persona a pagar el dia del taller

T’interessa?

Com rebaixar l’estrès cuidant del teu familiar  amb tècniques de relaxació

Les dificultats que se’t presenten cuidant a un familiar, les preocupacions excessives, les exigències del qui cuides, l’organització familiar, etc. et generen tensions físiques i mentals que provoquen cansament, ansietat, insomni, tensió muscular, mal de cap, etc.

El teu cos queda en un estat d’activació que cal saber desactivar perquè sinó totes aquestes tensions persisteixen i pots trobar-te malament de forma continuada

Què farem?

Realitzarem un taller teòric pràctic incorporant la teoria en les instruccions per realitzar la pràctica de la relaxació. Mitjançant la combinació de la respiració, imatgeria, exercicis de tensió relaxació de grups musculars i atenció plena (mindfulness) aconseguirem arribar a estats de pau interna i desactivació.

Com ho farem?

El taller es desenvoluparà en un ambient tranquil, llum suau, de forma còmoda i prendràs  consciència del propi cos i de la pròpia respiració, alhora que experimentaràs com aturar els pensaments i preocupacions diaris.

Què aprendràs i que t’emportaràs?

Aprendràs a combatre l’ansietat i l’estrès, tindràs una actitud més positiva, reduiràs la tensió física i mental i milloraràs l’autocontrol emocional.

Aquell dia t’emportaràs una sensació plena i profunda  de pau interna que difícilment ningú t’esborrarà (durant aquell dia).

Durada: 2.5h

Preu: 25€/persona a pagar el dia del taller

T’interessa?

Com afrontar la pèrdua i fer un dol saludable.

El dol és el procés psicològic que vius  a partir d’una pèrdua. .L’experiència emocional d’enfrontar-se a la pèrdua és el que anomenem elaboració del dol i obliga a l’adaptació d’una nova situació

Què farem?

Transitarem per l’aferrament i el vincle familiar. T’ajudaré a acomiadar-te, deixar anar i solucionar assumptes pendents si cal.

Com ho farem?

T’explicaré la teoria de l’aferrament i practicarem exercicis per deixar anar i donar-te permisos tant necessaris per mirar endavant i deixar anar els aferraments.

Què aprendràs i que t’emportaràs?

Aprendràs a reconciliar-te amb la mort, amb la persona que ha marxat i amb tu mateixa.  T’emportaràs els teus permisos, creats i atorgats per tu. I t’emportaràs acceptació i resiliència.

Durada: 2.5h

Preu: 25€/persona a pagar el dia del taller

T’interessa?

PREMIÀ DE MAR

L'Art de Viure-Productes amb ànima

C/ Enric Granados 57

BARCELONA

Espai Esencialmente

C/ Providència, 80