Els nostres serveis

A Cuidante fem sessions individuals d’acompanyament emocional i assessorament personal per a familiars que necessiteu un servei personalitzat que us ajudi a superar les dificultats que us trobeu tenint cura de la vostra gent gran.
També fem tallers formatius dirigits a cuidadors no professionals i formacions per professionals del sector.

La responsabilitat de tenir cura d’una persona dependent i/o malalta, pot ocasionar-te esgotament físic, psicològic i emocional més o menys continuat. Per proporcionar a la persona que cuides una atenció òptima és necessari que mantinguis el teu equilibri personal i rebis suport per desenvolupar la teva tasca en les millors condicions possibles.

El temps de cura dedicat a un ésser estimat el pots viure com una obligació feixuga i imposada per les circumstàncies o com una oportunitat d’aprenentatge i una font d’autoconeixement.

Sovint el temps de cura s’allarga més en el temps del que et podies imaginar, i les rutines, el cansament i la soledat fan que enyoris un passat millor o que anhelis un millor futur.

De vegades la sobrecàrrega et frena o et dificulta la presa de decisions. L’assessorament personal t’ajudarà a veure més clar, a organitzar-te i a planificar el teu temps i el de cura per avançar-te als esdeveniments i poder gestionar de la millor manera els temps dedicat al teu familiar i el que t’hauries de dedicar a tu.

I també

A Cuidante t'oferim

Cuidante, cuidem al cuidador

Suport

Per proporcionar a la persona que cuides una atenció òptima és necessari que mantinguis el teu equilibri personal i rebis suport per desenvolupar la teva tasca en les millors condicions possibles.

Acompanyament psicològic i emocional a cuidadors de gent gran

Programes d’acció

T’ajudarem a elaborar programes d’acció concrets: definir els teus objectius vitals, trobar els mitjans més adequats per assolir aquests objectius, i donar-te suport en les dificultats suscitades per l’acció perquè siguis capaç d’arriscar-te a iniciar les accions.

Acompanyament psicològic i emocional a cuidadors de gent gran

Atenció

Farem que et sentis còmoda i en lloc segur perquè puguis expressar tot allò que t’està produint malestar.

Acompanyament psicològic i emocional a cuidadors de gent gran

L' autoconeixement

Adquiriràs una nova comprensió de tu mateixa, de la teva situació, sentiments i conductes. Aquest coneixement arribarà a ser concret, dinàmic (orientat a l’acció), i amb implicacions emocionals.

"El treball emocional ofereix una cura saludable per tothom i aprofita l’experiència vital com una bonica oportunitat de creixement personal."

Si tens dificultats a l’hora d’acompanyar emocionalment la teva gent gran i necessites un servei personalitzat