Qui som

Magda Julià

Psicòloga sistèmica humanista, assessora familiar  en problemes relacionats en cures de llarga duració (dependència), formadora en empresa i entitats i col·laboradora en la Cooperativa Clara Ser Gran.

Graduada en psicologia de la Salut i Qualitat de vida en la Universitat Oberta de Catalunya. Màster en psicologia Humanista Integrativa en l’Institut Erich Fromm de Barcelona. Formada en polítiques d’Igualtat en la Diputació de Barcelona i actualment estudia Intervenció Familiar Sistèmica al Centre Kine de Barcelona.

A la seva llarga trajectòria en gerontologia hi suma l’experiència en l’àmbit públic com a regidora de Serveis Socials, Salut i Igualtat en la Localitat de Premià de Dalt, impulsant projectes i plans amb contingut social.

Ha realitzat formacions i assessoraments en empreses al voltant  de Plans d’Igualtat i Protocols contra l’assetjament sexual, moral i per raó de sexe.

És voluntaria de la Fundació Hospital de Mataró col·laborant en l’EAPS de Mataró.

 

magda@cuidante.cat
670 750 270

Cristina Nagore

Apassionada de la seva disciplina, la Teràpia ocupacional i de la importància de l’Ocupació amb sentit quotidià en la gent gran. Assessora / Mediadora familiar en cures de llarga durada i fundadora de la cooperativa Clara Ser Gran.

Cursa la carrera de Teràpia Ocupacional a la Universitat de Saragossa, on s’especialitza en el Model d’Ocupació Humana. Màster en atenció integral i centrada en la persona de la Universitat de Vic. Postgrau en Mediació en conflictes a la Universitat de Girona.

Actualment estudia disseny, elaboració i gestió de plans d’igualtat.

La seva vida laboral ha estat ampliament desenvolupada en les institucions geriàtriques com a terapeuta ocupacional. Ha format a equips d’ajuda domiciliària i dissenyat centres gerontològics mitjançant la metodologia de l’atenció centrada en la persona i de l’ocupació humana.

Va col·laborar en diversos projectes sociosanitaris i educatius a la ciutat de Sucre (Bolívia).

 

cristina@cuidante.cat
623 183 348

Ens desplacem al teu domicili i/o fem sessions online