Hola!

Sóc la Magda

Magda Julià, Psicòloga humanista

La forta vocació d’atenció i de cura cap a la gent gran en situació de dependència m’ha dut a acompanyar als seus cuidadors en aquest procés de cura.

Magda Julià

Psicòloga humanista

El treball psicològic i emocional ofereix una cura saludable per tothom i aprofita l’experiència vital com una bonica oportunitat de creixement personal.

La meva trajectòria en l'àmbit de l'atenció de la gent gran ha suposat un anar i venir per diferents residències treballant directament amb les persones que en formen part

He acompanyat en processos de dol, tant de persones estimades, com el dol de deixar la casa de tota la vida, l’animal de companyia… En processos de pèrdua de memòria, de pèrdua d’autonomia.

Però també he participat de l’afavoriment de bones adaptacions, de generar noves relacions i fomentar la qualitat de vida.

Per establir un bon vincle i poder treballar amb la gent gran, sempre que he pogut, he comptat amb el suport i la col·laboració dels seus familiars més propers i els diferents equips de treball.

En aquestes circumstàncies he pogut acompanyar a molts familiars en el desassossec que es genera en deixar a un ésser estimat en mans de desconeguts.

En la meva última etapa en l’àmbit residencial, el meu càrrec de directora en un centre d’una capacitat de 200 residents amb les famílies corresponents i uns 100 treballadors em va donar l’oportunitat d’exercir les meves competències psicològiques en cada cas únic i singular que se’m presentava i poder ajudar tots els membres de la família d’una manera integral.

Vaig tenir la possibilitat d’acompanyar moltes d’aquestes famílies en situacions que sentien que abandonaven el seu familiar, perquè no se’n podien fer càrrec; això els generava un fort sentiment de culpa i tristesa.

Les famílies van compartir amb mi la seva experiència de com havia incidit en la seva qualitat de vida la responsabilitat d’haver de cuidar del seu familiar fins l’ingrés.

Coneixent les necessitats tant de la gent gran com de les seves famílies, vaig posar totes les meves energies a formar el meu equip i a traslladar-los la meva passió per l’atenció personalitzada, reconeixent a cada persona i a la seva família el valor de la  seva història particular.

El respecte a la diversitat i la cura amable van esdevenir un dels meus principals objectius perquè els familiars marxessin confiats i la gent gran es sentís ben cuidada i ben atesa.

Plena d’experiències i de recursos, hi ha una veu interna que m’empeny a posar-me a disposició de totes aquelles famílies que, sigui pel motiu que sigui, es trobin en situacions relacionades amb la malaltia, la pèrdua d’autonomia mort i dol d’algun ésser estimat i es sentin desbordades, desencoratjades, desorientades o soles. 

L'acompanyament emocional esdevé essencial per alleugerir aquests sentiments o superar-los; ofereix una cura saludable per tothom i aprofita l’experiència vital com una bonica oportunitat de creixement personal.
Magda Julià, psicòloga humanista
Magda Julià
Psicòloga humanista

Currículum

Màster en Psicologia Integrativa Humanista. Institut Erich Fromm. BCN 2017-2019

Directora Centre Residencial Ca n’Amell (Premià de Mar) 2015-2017
Animadora Centre Residencial Ca n’Amell (Premià de Mar) 2012-2015

Regidora Serveis Socials, Salut Pública i Igualtat (Premià de Dalt) 2011-2019

Voluntària de la Fundació Hospital (Mataró) 2017 “Llavors de vida” Acompanyament a la Mort

Grau de Psicologia UOC 1999-2015

Animadora CSS. L’Estada 1995-2003

Acompanyament psicològic i emocional a cuidadors de gent gran

A Cuidante cuidem el cuidador

Sessions a Cuidante

Assessorament Personal

T'orientarem en els dubtes i inquietuds que se't vagin presentant en l'atenció i cura del teu familiar

Sessions a Cuidante

Sessions individuals

T'acompanyarem en l'assoliment d'un bon equilibri emocional perquè puguis afrontar la cura del teu familiar amb més eines i recursos i així millorar la relació entre vosaltres.

Teràpia de grup a Cuidante

Tallers formatius

En els tallers formatius obtindràs eines i recursos per afrontar les dificultats que se't presenten cuidant del teu familiar.

Formació a Cuidante

Formació per professionals

Tallers i formacions dirigides a Centres del sector de la dependència per donar eines i recursos als professionals i millorar la qualitat assitencial

Si tens dificultats a l’hora d’acompanyar emocionalment la teva gent gran i necessites un servei personalitzat