Pla de cures

Ajudem a la persona amb Alzheimer i a la seva família a crear un Pla de Cures més saludable i equitatiu.

Les cures no s’improvisen, es planifiquen!

Un diagnòstic d’ALZHEIMER  genera importants CANVIS tant en la vida de la pròpia persona com en la família, no oblidem que la cura d’un familiar amb Alzheimer es pot allargar una mitjana de 14 anys. Per a emprendre i NAVEGAR per aquesta situació de manera saludable és necessari un PLA DE CURES equilibrat i col·laboratiu.

L’experiència ens diu que la immensa majoria de famílies tenen moltes dificultats a l’hora d’afrontar les cures d’un familiar amb Alzheimer impactant greument en la SALUT de la cuidadora principal, figura que sorgeix de manera natural quan les famílies donen respostes individuals, desorganitzades i difuses convertint la cura en una pesada CÀRREGA.

La famílies requereixen d’acompanyament per a dissenyar un MAPA DE CURES que els permeti aconseguir una major satisfacció en la cura del seu familiar amb Alzheimer i amb el major equilibri per a tots els membres de la família. En la majoria de les famílies que acompanyem EMERGEIX UNA NOVA EXPERIÈNCIA del fet de cuidar, molt més gratificant relacionada amb el compromís, el creixement personal, l’afecte i la solidaritat i reciprocitat entre els seus membres.

CUIDAR també pot ser una EXPERIÈNCIA humana enriquidora que transformi un esdeveniment devastador com és l’Alzheimer en un PROCÉS molt més satisfactori tant per a la persona afectada com per a cada membre de la FAMÍLIA, reforçant així, el DESIG de la majoria de les famílies que és cuidar al seu familiar de la millor manera possible i el major temps possible en el seu propi DOMICILI.

A CUIDANTE aportem veritables canvis que TRANSFORMEN la manera d’organitzar i planificar les cures en família el que repercutirà TAMBÉ en el benestar i en la qualitat d’atenció a la PERSONA amb Alzheimer

Si vols que t’ajudem  a generar un VERITABLE PLA DE CURES FAMILIARS no dubtis a trucar-nos. Escoltarem les teves dificultats i t’oferirem  una resposta ajustada a les teves necessitats.

Ens desplacem al teu domicili i/o fem sessions online