Et sobrepassa cuidar d’un fill en situació de dependència

En aquest vídeo t’explico com la desesperança i la soledat  incideixen en el teu sentimentde sobrecàrrega, d’estar sobrepassada. També et convido a fer un exercici de presa de consciència per començar un camí d’autoconeixement per mitjà d’un diàleg intern que posi en dubte totes aquelles creences i mandats que com a dona, mare i cuidadora condicionen la manera de cuidar i de cuidar-te.

No pretenc ser excloent. El vídeo va dirigit a les dones cuidadores, a les que ho fan soles o amb parella. Incideixo en aquest aspecte perquè el sentiment de soledat s’incrementa en aquestes situacions. Les generalitzacions no son bones, tanmateix la realitat general de les cuidadores és que la figura de la parella poques vegades és puntal . La desigualtat en la cura de familiars continua sent destacable. 

 

Magda Julià

La forta vocació d’atenció i de cura cap a la gent gran en situació de dependència m’ha dut a acompanyar als seus cuidadors en aquest procés de cura. El treball psicològic i emocional ofereix una cura saludable per tothom i aprofita l’experiència vital com una bonica oportunitat de creixement personal.